Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ (25/03/12)



ΤΕ ΡΟΔΟΠΗΣ - ΤΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
παρέλαση εθνοφυλάκων -Σάπες
παρέλαση εθνοφυλάκων -Σάπες 
-Για μια ακόμη φορά (2η ) οι Εθνοφύλακες της Ροδόπης έδωσαν το λαμπρό παρόν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου,τιμώντας έτσι με εντυπωσιακό σχηματισμό και παρουσία, αυτή την τόσο ιδιαίτερη επέτειο για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.
-Μόνο κολακευτικά λόγια είχαν να πούνε, όσοι 
παρακολούθησαν την διέλευση των Εθνοφυλάκων από την παρέλαση σε Κομοτηνή και Σάπες. Ο βηματισμός και οι γραμμές άψογες!! οι οποίες δεν υστερούσαν σε τίποτα από τις υπάρχουσες στρατιωτικές δυνάμεις που παρέλασαν.
παρέλαση εθνοφυλάκων - Κομοτηνή
παρέλαση εθνοφυλάκων - Κομοτηνή
-Τα πάντα λοιπόν ήταν Άψογα από αυτούς τους μεγάλους ανθρώπους σε ήθος και χρόνια,αλλά στη καρδιά , ανάστημα υπερηφάνειας και ηθικό ο χρόνος τους άφησε αναλλοίωτους!!!
Τ.Ε  Ροδόπης και Κομοτηνής
-Παρά λοιπόν, το κοινωνικό και οικονομικό αλαλούμ που επικρατεί στην Ελλάδα μας, τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα στο τόπο μας τη Ροδόπη,όπου οι κυβερνήσεις με αίσθημα πλήρης αδιαφορίας, ασυδοσίας ,αναλγησίας και ύπνωσης,μας αφήνουν στη μοίρα μας και στο κακό μας χάλι, οι Εθνοφύλακες της Ροδόπης έδωσαν για ακόμη μια φορά το βροντερό παρόν και θα το δίνουν όποτε οι περιστάσεις το απαιτούν και το προστάζουν.....



-οι φωτογραφίες είναι από : http://www.facebook.com/rodopiguards#!/media/set/?set=a.358152474223450.80627.274886172550081&type=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: